AMASYA / SULUOVA - Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitimi Merkezi

Ock

10 Ocak 2024 tarihinde Merzifon ilçesinde yapılan seçmelere Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Antrenör Tarık Türkeş nezaretinde katılan ve Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası İl Seçmelerinde yarışan 50 kiloda Hüseyin Arda Şahin(Şehit Osman Karakuş Anadolu İmam Hatip Lisesi), 66 kiloda Yunus Emre Çoban(Şehit Osman Karakuş Anadolu İmam Hatip Lisesi) ve 73 kiloda Mehmet Ali Karaca(Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi) Amasya İl birinciliğini elde etti. İl birinciliği elde etme başarısı gösteren Suluovalı 3 sporcumuzda Konya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

Ayrıca aynı gün yapılan Okul Sporları Yıldızlar il seçmelerinde yarışan 34 kiloda Yiğit Eski il 1.’si olurken(Mehmet Bilgili Orta Okulu) 38 kiloda Efe Akçelik il 3.sü(Şehit Aydın Korkmaz Orta Okulu), 38 kiloda Berat Kılıç il 4.sü(Şehit Aydın Korkmaz Orta Okulu), 42 kiloda Hasan Tahsin Türkeş il 3.sü(Şeker Orta Okulu) olma başarısı gösterdiler.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Ock

Şalın hırkayla pijamaya, ablasının pantolonunun kardeşine pantolon ve yelege dönüşmesi... Gülhan Arslan hocamizin rehberliğinde giyim kursumuzdan çıkan bir hikayedir bu.Usta öğreticimiz Gülhan Arslan ile kursiyerlerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum

Ock

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sayın Cengiz METE kurumumuzu ziyaret ettiler. Genel Müdürümüz kurslarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimizle ve kursiyerlerimizle bir süre sohbet ettikten sonra toplantı salonumuzda ilçemizdeki okul müdürleriyle toplantı yaptılar. Genel Müdürümüze İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet TÜRKMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Ahmet DAVU ve kurum müdürümüz Kutluay GÜVEN eşlik ettiler.

Ara

İlçe müdürümüz Sayın Ahmet Davu kurum müdürümüz Kutluay Güven eşliğinde Hafta sonu Mehmet Bilgili İlkokulu ve Şehit Erkan Ayas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul öğrencilerimize yönelik açılan halk oyunları kurslarını ziyaret ettiler.Ahmet Davu kurslarda öğrencilerimizle ve usta ogreticilerimizle bir süre sohbet ederek  çalışmalarında başarılar diledi.

Ara

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavında, geçerli kimliği ve fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Açık Öğretim Lisesi Sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

Ara

KURUMUMUZUN ORTAĞI OLDUĞU PROJENIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Ara

Usta ögreticimiz Nasente Esen  rehberliğinde giyim kursumuzda kadınlarımız üretmeye devam ediyor..

Ara

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı okullarımız bünyesinde ve İlçe Spor Müdürlüğü iş birliği kapsamında açmış olduğumuz  güreş, futbol,judo,masa tenisi,temel jimnastik,atletizm kurslarımız  tüm hızıyla devam etmektedir.