AMASYA / SULUOVA - Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitimi Merkezi

Ock

-Suluova Şehit Hüseyin Düzenli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönemi ilk kayıt ve de kayıt yenileme işlemlerinin başladığını duyurdu

Yapılan duyuruda;

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olmayan öğrenciler ile e-Okul Sisteminde kaydı olmayan öğrenciler için ilk kayıt işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlamış olup 22 Ocak 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde örgün ortaöğretim kurumlarında aktif kaydı olan öğrencilerden 2023/30 Nolu Genelge kapsamında örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine geçiş şartlarını taşıyanlar için ilk kayıt işlemleri 31 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

İlk kayıt işlemleri halk eğitimi merkezi müdürlüklerine / irtibat bürolarına başvuru yapılarak tamamlanacaktır.

-Kayıt Yenileme Tarihleri:
2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde kayıt yenilememiş, öğrencilik durumu "Donuk" veya "Silik" olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 4 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Açık öğretim okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Döneminde kayıt yenilemiş, öğrencilik durumu "Aktif" olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 24 Ocak 2024 tarihinde başlayacak olup 5 Şubat 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Ücret muafiyeti kapsamında olan öğrenciler kayıt yenileme işlemleri için 444 0 632 Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi'ne (MEBİM) ya da halk eğitimi merkezi müdürlükleri/ irtibat büroları ile iletişime geçerek; kayıt yenileme taleplerini iletmeleri, sistem üzerinde güncellenmesi gereken raporları sunmaları, Engelli Sınav Hizmetleri bilgilerini kontrol ederek kayıt yenileme işlemlerinin tamamlandığını teyit etmeleri gerekmektedir.

-Ders Seçimi İşlemleri:
Öğrenciler ders seçimi işlemlerini 5 Ocak 2024 - 5 Şubat 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapabilecektir. Kayıt işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan ders seçimi işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Ara

Katılmak isteyen vatandaşlarımızın kurumumuza müracaat etmelerini rica ederiz.

Ara

Amasya il ve ilçelerinde yaşayan İşkura kayıtlı 18 yaş ve üzeri en az lise mezunu öncelikli olarak kadın kursiyer başvuruları kabul edilecektir. Başvurular 01/12/2023   30/02/2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru İçin Tıklayınız.

hijyen kursumuz iki gün sürecektir

ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Kişi başvurusu ile seçilen kurs sayısının fazlalığı ve sürecin yoğunluğu sebebiyle,  "Taslak Sıralama Listesi"nde inceleme ve onay aşamasında sehven onay verilen istek başvurusu, belge ve kurs olabileceği düşünülerek; seçtiğiniz kursa onay verilmiş de olsa; kurs açılma aşamasında KURS AÇMA YETERLİLİĞİ UYGUN OLMAYANLARIN KURSU/KURSLARI REDDEDİLECEKTİR.

2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI BAŞLADI.